Jobba på Milou

Är vi dina nya arbetskompisar?!

Vi är en digitalbyrå som älskar att hjälpa våra kunder genom att uppfylla behov, övervinna utmaningar och dela med oss av vår kunskap och passion. Vi tror på att utforska och våga visa vägen. Vi frågar varför för att komma fram till vad och hur. Vi kopplar samman affär med design och teknik - vårt sätt att skapa värde hos kunden.

Det vi alla bär med oss är Beautiful experiences – i allt vad vi gör. Hur vi jobbar, hur vi är mot varandra och vad vi levererar mot kund.

Hos oss jobbar du tillsammans med människor med expertkunskaper inom olika områden. Vi har alla olika bakgrund, utbildningar & arbetslivserfarenhet och det är vår styrka - gemensamt är att vi är nyfikna, prestigelösa och att vi har en vilja att hela tid förbättra oss.

Just nu söker vi efter frontendutvecklare, läs mer här och kolla om det är dig vi söker.

 

Så är det att jobba hos oss

På Milou får du variation och bredd på dina arbetsuppgifter. Färdiglärd kommer du aldrig bli, det kommer alltid in nya uppdrag, kunder och tekniker som du aldrig hört talas om tidigare. Kanske både skrämmande och tilltalande – vi som jobbar här vet definitivt vad vi gillar :) 

Vi lär oss av varandra, vi utmanar varandra och delar med oss av nya kunskaper och erfarenheter. Nya idéer välkomnas oavsett om det är till en kundleverans, interna arbetssätt eller hur Milou ska profilera sig på ett visst event. Vi ser oss som ett gäng prestigelösa problemlösare. Och rätt ofta utanför-jobbet-umgås vi med mat, dricka och mindre eller större happenings.

Vi har mycket att göra och jobbar alla hårt. Så då behöver du pausa från ditt arbete en stund – lite pingis, gå in i vilrummet och tystnaden, använd yogamattan och bolstret, spela en match NHL på XBOX:en eller slå dig ned i soffan och bläddra i en bok. Vi försöker skapa olika vattenhål där vi hämtar ny energi och idéer. Frukt, kakor, knäckebröd eller godis - fika på det sätt du gillar bäst. Med bryggkaffe! Inga automater utan bryggkaffe. Eller te.

Och vi vet att det där livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland så vi försöker hela tiden hitta lösningar för att kombinera jobb och privatliv i det skede du befinner sig i just nu. Helt enkelt försöka jobba för ett livsintegrerat arbetssätt. För det är viktigt att du är viktig.  

 

Några andra bra saker med jobbet på Milou

 

# Att röra på sig är ju faktiskt livsviktigt och bra för hjärnan. Därför gillar vi friskvårdbidrag extra mycket och har också gemensamma aktiviteter där vi lämnar det stillasittande skrivbordslivet.

# Vi tror också på hjärtat - att hjälpa andra som behöver det. Och du som medarbetare har möjlighet att göra det på arbetstid med stöd av Milou.

# Sex veckors semester så att du verkligen kan koppla bort och av.

# Deltagande i vårt gemensamma bonusprogram - lika för alla. Går det bra för Milou, går det bra för dig.

# Sjuk- och pensionsförsäkring genom SEB Tryggliv.

# En kultur där frihet och ansvar går hand i hand.

# Varierande kunduppdrag som bidrar till individuell utveckling.

# Den senaste tekniken vad gäller prylar som dator, mobil, skärmar och sånt.

# Härliga studios att jobba i - centralt i både Karlskrona och Kalmar.

# Verktyg och arbetssätt som gör det möjligt för dig att jobba nästan var som helst.

# Individuell plan för att hela tiden öka kunskap och kompetens, anpassad efter just din situation.

# Direkt insyn i hur det går för bolaget - vi tror på att dela med oss.

# Det något lövbegränsade citronträdet Lennart som studiokompis.

# Och så då få tillbringa dagarna med ett gäng som är så lika men ändå så olika. Och faktiskt ganska roliga att jobba med. Om vi får säga det själva.

Din ansökan skickar du till jobb@milou.se 

 

 

"Om man vill bli en stjärna så ska man omge sig av sådana. Och här finns det mycket stjärnglans och kärlek."

 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.