Backendutvecklare

Backendutvecklare med Episerver-skills

Vem du är

Vi letar efter någon som är passionerad för webbutveckling med fokus på backend. Du har jobbat en hel del med EpiServer och har därmed erfarenhet och kunskap, kanske även med Umbraco och Wordpress. Integrationer och API:er är inget främmande för dig, du skulle nog säga att det är din arena.

Du är en problemlösare av rang, som tar egna initiativ och som hjälper dina kollegor i olika situationer. Du uppdaterar dig gärna och ofta kring den tekniska utvecklingen, för du är driven och vill hänga med. Och framförallt så vill du delge det till oss andra – dina kollegor på Milou.

  • Du är en kreativ och initiativtagande utvecklare som tar vara på stundande möjligheter.
  • Du gillar att arbeta i team och bidrar gärna genom att hjälpa dina kollegor och sprida kunskap.
  • Du har 2-3 års erfarenhet av backendutveckling inom webb
  • Du är inte fullärd, utan du har en positiv attityd och ett intresse för att lära dig nya saker. 

Meriterande kunskap inom:

  • Tekniker som: ASP.NET, MVC, C#, SQL, Entity Framework,
  • E-handel
  • API-utveckling

Vad du kommer jobba med

Du kommer att arbeta med olika typer av projekt inom systemutveckling allt från responsiva webbar med CMS till produktutveckling. Som utvecklare ansvarar du för att den tekniska lösningen ligger i framkant. Du kommer att bringa liv genom att koppla ihop byggstenarna som ska komma att utgöra den färdiga lösningen.

Bra lösningar skapas alltid genom en laginsats. Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, designers och frontendutvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra webbplatser, produkter och webbapplikationer. Du kommer få utbyta idéer, erfarenheter och kompetens med dina kollegor.

# Du kommer ta fram förslag och rekommendationer för den tekniska lösningen
# Du kommer jobba med integrationer och API:er
# Du kommer säkerställa tekniker och standarder
# Du kommer rådge kring CMS-val och lösningar
# Du kommer att ständigt lära dig nytt och ha kul

 

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt

Sök nu

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Backendutvecklare i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Pontus Olofsson vill du veta mer om Milou som arbetsplats så hör av dig till Lotta Danielsson.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Byråansvarig Kalmar

Byråansvarig Kalmar

En oslipad diamant på Ölandsgatan 12 väntar på dig. Studion, kontoret, byrån – kalla det vad det du vill, är redo för Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa] på riktigt. Och du kommer vara en viktig komponent, för att etablera, utveckla och ta Milou mot högre höjder. First we take Kalmar then we take…?

Ett erbjudande du inte får missa. En sådan här möjlighet växer inte på träd, nytt och och gammalt i ett, Milou har ju ändå funnits i 15 år. Läs mer och sök.

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Varumärkesstrateg

Varumärkesstrateg

Skapa varumärken, förnya varumärken, positionera dem, ta ut riktning. Göra dem snygga, effektiva, tydliga och helt unika i sitt slag. Och så paketera allt i smart kommunikation som engagerar och påverkar. Det är ett väldigt ansvar. Men ett otroligt kul ansvar.

Du kanske redan är säker på att du skall söka - bra i så fall. Annars klicka och läs mer om att vara Varumärkesstrateg på Milou. 

 

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Sätta dig in i en kunds verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat. Det gör att dina synapserna får jobba. Och visst gillar du det?

Tänka lite, föreslå en lösning, koda stabilt. Något nytt, något gammalt. Ombytligt, utmanande. Ett klick och så kanske vi hittar varandra. Kör!