Frontendutvecklare

Nyfiken och lösningsfokuserad frontendutvecklare

Vem du är

Vi söker fler utvecklare som har koll på användarvänlighet och interaktion. Utvecklare som inte är rädd för att testa nytt och komma med förslag på innovativa lösningar. Som är kommunikativa, lösningsfokuserade, ser helheten och har en bra känsla för detaljer.

Sannolikt så drivs du av att skapa tjänster som verkligen skapar nytta. Du älskar det du gör och ser utveckling som mer än ett jobb. Du har ett personligt intresse av digitala gränssnitt och utveckling inom webb, mobil och sociala medier. Har du jobbat några år på en digital byrå så är det en fördel.

Vi ser att du kan och har:

  • Baskunskap inom webbutveckling
  • HTML
  • CSS
  • Javascript

 Meriterande kunskaper:

  • Frontendramverk
  • Kännedom om sass, less
  • Typescript
  • Förståelse för tillgänglighet

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt


Så här söker du

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Frontendutvecklare i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Pontus Olofsson vill du veta mer om Milou som arbetsplats så hör av dig till Lotta Danielsson.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

 

 

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 29 människor på 470 kvadrat.