Jobba på Milou

Är vi dina nya arbetskompisar?!

Vi är en digitalbyrå som älskar att hjälpa våra kunder genom att uppfylla behov, övervinna utmaningar och dela med oss av vår kunskap och passion. Vi tror på att utforska och våga visa vägen. Vi frågar varför för att komma fram till vad och hur. Vi kopplar samman affär med design och teknik - vårt sätt att skapa värde hos kunden.

Det vi alla bär med oss är Beautiful experiences – i allt vad vi gör. Hur vi jobbar, hur vi är mot varandra och vad vi levererar mot kund.

Hos oss jobbar du tillsammans med människor med expertkunskaper inom olika områden. Vi har alla olika bakgrund, utbildningar & arbetslivserfarenhet och det är vår styrka - gemensamt är att vi är nyfikna, prestigelösa och att vi har en vilja att hela tid förbättra oss.

Så är det att jobba hos oss

På Milou får du variation och bredd på dina arbetsuppgifter. Färdiglärd kommer du aldrig bli, det kommer alltid in nya uppdrag, kunder och tekniker som du aldrig hört talas om tidigare. Kanske både skrämmande och tilltalande – vi som jobbar här vet definitivt vad vi gillar :) 

Vi lär oss av varandra, vi utmanar varandra och delar med oss av nya kunskaper och erfarenheter. Nya idéer välkomnas oavsett om det är till en kundleverans, interna arbetssätt eller hur Milou ska profilera sig på ett visst event. Vi ser oss som ett gäng prestigelösa problemlösare. Och rätt ofta utanför-jobbet-umgås vi med mat, dricka och mindre eller större happenings.

Vi har mycket att göra och jobbar alla hårt. Så då behöver du pausa från ditt arbete en stund – lite pingis, gå in i vilrummet och tystnaden, använd yogamattan och bolstret, spela en match NHL på XBOX:en eller slå dig ned i soffan och bläddra i en bok. Vi försöker skapa olika vattenhål där vi hämtar ny energi och idéer. Frukt, kakor, knäckebröd eller godis - fika på det sätt du gillar bäst. Med bryggkaffe! Inga automater utan bryggkaffe. Eller te.

Och vi vet att det där livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland så vi försöker hela tiden hitta lösningar för att kombinera jobb och privatliv i det skede du befinner sig i just nu. Helt enkelt försöka jobba för ett livsintegrerat arbetssätt. För det är viktigt att du är viktig.  

 

Några andra bra saker med jobbet på Milou

 

# Att röra på sig är ju faktiskt livsviktigt och bra för hjärnan. Därför gillar vi friskvårdbidrag extra mycket och har också gemensamma aktiviteter där vi lämnar det stillasittande skrivbordslivet.

# Vi tror också på hjärtat - att hjälpa andra som behöver det. Och du som medarbetare har möjlighet att göra det på arbetstid med stöd av Milou.

# Sex veckors semester så att du verkligen kan koppla bort och av.

# Deltagande i vårt gemensamma bonusprogram - lika för alla. Går det bra för Milou, går det bra för dig.

# Sjuk- och pensionsförsäkring genom SEB Tryggliv.

# En kultur där frihet och ansvar går hand i hand.

# Varierande kunduppdrag som bidrar till individuell utveckling.

# Den senaste tekniken vad gäller prylar som dator, mobil, skärmar och sånt.

# Härliga studios att jobba i - centralt i både Karlskrona och Kalmar.

# Verktyg och arbetssätt som gör det möjligt för dig att jobba nästan var som helst.

# Individuell plan för att hela tiden öka kunskap och kompetens, anpassad efter just din situation.

# Direkt insyn i hur det går för bolaget - vi tror på att dela med oss.

# Det något lövbegränsade citronträdet Lennart som studiokompis.

# Och så då få tillbringa dagarna med ett gäng som är så lika men ändå så olika. Och faktiskt ganska roliga att jobba med. Om vi får säga det själva.

Vi hoppas att du tycker det låter som en inspirerande och härlig arbetsplats och att du blivit intresserad. Så intresserad att du går från tanke till handling och söker. Vi hörs!

Är du vårt nya stjärnskott 
Vi vill utöka vår familj med ännu fler härliga nyfikna individer, hjältar och prestigelösa problemlösare. Just nu så letar vi efter.

UX-ansvarig
Testare
Frontendutvecklare
Backendutvecklare
Varumärkesstrateg
Utvecklare med tekniskt ansvar

 

"Om man vill bli en stjärna så ska man omge sig av sådana. Och här finns det mycket stjärnglans och kärlek."

 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Byråansvarig Kalmar

Byråansvarig Kalmar

En oslipad diamant på Ölandsgatan 12 väntar på dig. Studion, kontoret, byrån – kalla det vad det du vill, är redo för Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa] på riktigt. Och du kommer vara en viktig komponent, för att etablera, utveckla och ta Milou mot högre höjder. First we take Kalmar then we take…?

Ett erbjudande du inte får missa. En sådan här möjlighet växer inte på träd, nytt och och gammalt i ett, Milou har ju ändå funnits i 15 år. Läs mer och sök.

Backendutvecklare

Backendutvecklare

Olika tekniker och ramverk, .NET och PHP, ehandel och självbetjäning, dator och mobil. Så är det, vi begränsar oss inte. Och det vill vi inte att du heller gör. Våra förväntningar på de system och plattformar vi vill att du skapar och integrerar mot, är höga. För du är ju bäst.

Vi väntar på dig så läs vidare och hör av dig till oss. Kom igen nu, klicka så kanske det är vi som får chansen ihop.

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Varumärkesstrateg

Varumärkesstrateg

Skapa varumärken, förnya varumärken, positionera dem, ta ut riktning. Göra dem snygga, effektiva, tydliga och helt unika i sitt slag. Och så paketera allt i smart kommunikation som engagerar och påverkar. Det är ett väldigt ansvar. Men ett otroligt kul ansvar.

Du kanske redan är säker på att du skall söka - bra i så fall. Annars klicka och läs mer om att vara Varumärkesstrateg på Milou. 

 

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Sätta dig in i en kunds verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat. Det gör att dina synapserna får jobba. Och visst gillar du det?

Tänka lite, föreslå en lösning, koda stabilt. Något nytt, något gammalt. Ombytligt, utmanande. Ett klick och så kanske vi hittar varandra. Kör!