Testare

Är du en passionerad testare? Gillar du att ha sönder saker? Att lägga näsan i blöt?

Vem du är

Vi söker en testare med erfarenhet av utforskande testning för att fortsätta leverera med hög kvalité. Du har mer än 2 års erfarenhet inom tidigare testroller och du är troligen utbildad inom systemvetenskap eller motsvarande. Meriterande är om du har en ISTQB certifiering och eller utbildning i utforskande testning. 

Du är kreativ, analytisk, nyfiken och engagerad och du har erfarenhet och förståelse kring olika testmetoder och verktyg och hur de kan användas effektivt i testarbetet. Du bildar dig snabbt en uppfattning om helheten och du har ett sjätte sinne för var felen kan tänkas vara och ger inte upp i första taget. Du är inte beroende av processen utan kan se och arbeta utanför denna när det är motiverat.

Meriterande är om du har erfarenhet från byråbranschen med avancerade webbplatslösningar i bagaget och förståelse för användarvänlighet och hur detta testas.

Vad du kommer jobba med

Du kommer vara del av ett team som jobbar långsiktigt med våra kunder. Framförallt är det testning av webb- och applösningar, där ditt arbete är att säkerställa kvalitén i varje led av utvecklingsprocessen, vilket innebär allt från analys, planering och prioritering till exekvering av tester, buggrapportering och uppföljning. Testningen är på integrations- och systemnivå och sker främst manuellt med utforskande metoder.
Vi vill jobba bättre och smartare så förbättringar av testprocessen och andra processer är en naturlig del av din roll.

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 50-100%,  låt oss ta en dialog
Tillsättning: Snarast möjligt

Så här söker du

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Testare i ämnesraden.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.