Alla case

MCT Designer

Skapa kabelgångar enkelt med MCT Brattbergs RGPlan! Milou Fick möjligheten att utveckla ett digitalt verktyg som effektiviserar kundens och MCTs arbete.

  • Design
  • Koncept
  • Utveckling
Digitalt verktyg för MCT Brattberg

Utveckling, UI Design och Verktygsintegrering

Inga fler tidskrävande metoder. Vår MCT designer hjälper dig att planera dina kabelgenomgångar med några få knapptryck! Tjänsten är gratis och helt webbaserad. Du kan logga in för att skapa, hantera och dela dina projekt till medarbetare oavsett vart i världen du befinner dig. När du skapar dina övergångar så kan du antingen bestämma storlek eller så hjälper systemet dig. Du kan importera dina kablar och övergångar manuellt eller via Excel. Övergångarna planeras och räknas ihop automatiskt med ett knapptryck så att alla mått är rätt och att alla komponenter är med.

Du kan ladda ner dina projekt, BOM:s och DXF-riktningar enkelt oavsett tid och plats. När kabelövergången är klar så kan du bara be om en offert så kontaktar vi dig med all information.

Se mer på: mctbrattberg.com.

Relaterade case

Hör av dig!

Vi på Milou hjälper gärna till och tar din kommunikation till nästa nivå. Skicka ett mail till oss idag, så hittar vi en lösning för din verksamhet.

hello@milou.se