Alla case

Move Home / Bygg online

Strategi, koncept och utveckling av MoveHomes webbplats och digital planeringsverktyg Bygg online.

  • Design
  • Koncept
  • Utveckling
Move Home Utveckling

Webbutveckling, interaktionsdesign och UX

Move Home kontaktade oss när varumärket Bygg Online skulle lanseras för att det fanns ett problem – deras enkla hemsida kunde inte göra allt som behövdes. Move Home ville ha något större för att göra husplaneringen enkel, rolig och unik. En realtids lösning för att bygga sitt nya hus bit för bit, enkelt kunna se specifikationen och tydligt se kostnaden för alla tillägg. Samarbetet med Move Home skapade en relation som vi gillar – Business, design och teknologi. Genom detta samarbete skapade vi plattformen Bygg Online.

Vi började med grafiska designen där vi skulle göra en hemsida som var attraktiv för användaren. Den skulle se modern ut och vara enkel att hitta på. Fortsatt så tog vår interaktions designer över för att helt och hållet optimera samspelet mellan hemsidan och användaren. Då vi hade full kontroll över verktyget så kunde vi planera mellan utvecklarna och designers för en superb användarupplevelse. Våra Back-end utvecklare byggde verktyget och våra front-end utvecklare formade hemsidan.

Lösningen som vi byggde är en helt HTML baserad och där med friställd från plattformar. Detta gör plattformen mer tillgänglig för alla oavsett tid och plats. Plattformen ger en sann varukorgskänsla och blev vid lansering branschledande. Lösningen fokuserar på enkelhet för användaren, effektivitet i säljet och är en stor del i säljprocessen. När köparen kontaktar säljaren så är 80% av arbetet redan gjort. Lösningen effektiviserade konfiguration- och säljprocessen med 90%.

Move Home Utveckling

Relaterade case

Hör av dig!

Vi på Milou hjälper gärna till och tar din kommunikation till nästa nivå. Skicka ett mail till oss idag, så hittar vi en lösning för din verksamhet.

hello@milou.se