Alla nyheter

Länsstyrelsen Blekinge ger Milou fortsatt förtroende

I höstas genomförde Länsstyrelsen Blekinge upphandling av partner för strategisk kommunikationsrådgivning och produktion – en upphandling som Milou ännu en gång gick vinnande ur. Milou har sedan 2019 arbetat med Länsstyrelsen Blekinge och får nu alltså förnyat förtroende under ytterligare potentiellt 4 år.

  • Kommunikation
  • Strategi

“Vi är otroligt stolta och glada att Länsstyrelsen väljer att ge oss förnyat förtroende som strategisk kommunikationspartner. Med tanke på hur viktigt och brett deras uppdrag är, är vi väldigt glada att fortsatt få vara med och skapa kommunikation som håller hög kvalitet.”

Länsstyrelsens uppdrag är brett och innefattar områden som miljö- och djurskydd, naturvård, energi och klimat, planering av bostadsbyggande, kulturmiljö, fiske- och landsbygdsutveckling samt krishantering. Allt ska bidra till att utveckla Blekinge på ett hållbart sätt.

“Vi har tillsammans med Länsstyrelsen genomfört en rad projekt under de år vi samarbetat. Bland annat har vi gjort ett omfattande arbete med att uppdatera varumärkesplattform och kommunikationsstrategi. Att få förnyat förtroende innebär att vi kan jobba vidare med att ytterligare befästa Länsstyrelsens så viktiga arbete för regionen”,  säger Tobias Dahl, kundansvarig.

Annica Lagergren fortsätter – ”Trots konjunkturen har vi under hösten haft stor framgång i att hitta nya samarbeten då vi fick förtroendet att bli strategiska kommunikationspartners till både Region Kronoberg och Gotland. Att då få förmånen att starta upp ett nytt år med så här glädjande besked blir en fin start på 2024. Det är alltid berikande med nya samarbetspartners men att få förnyat förtroende av en befintlig partner är ett värdefullt kvitto på vårt samarbete. Något som helt tydligt visar att vi ses som en långsiktig partner för alla typer av kommunikations- och varumärkesarbeten. Det gör mig extra stolt och glad eftersom jag vet hur hårt vi jobbar för att leverera på högsta nivå gentemot våra kunder.”

 

Kontakt

Annica Lagergren, VD Milou Communication
+46 733 838 480, annica.lagergren@milou.se

Publicerat 2024-03-06