Alla nyheter

Region Kronoberg väljer Milou!

Innan sommaren gick Region Kronoberg ut i en upphandling kring leverantör av reklam- och kommunikationstjänster till myndigheten och nu i september kom beslutet att Milou Communication, efter utvärdering av sju olika byråer, vunnit. Detta innebär att Milou de kommande två åren, och med option på ytterligare två år, kommer skapa kommunikation för och med Region Kronobergs olika ansvarsområden.

  • Kommunikation
  • Strategi

Om Region Kronoberg

Med 6500 medarbetare och säte i Växjö, ansvarar Region Kronoberg för en mängd olika nyckelområden i länet där hälso- och sjukvård dominerar. Men inom ansvaret finns också kollektivtrafik och infrastruktur, kompetens- och utbildningsfrågor, miljö- och klimat, samhällsplanering, innovation, näringslivsutveckling, internationella frågor, folkhälsa och kultur.

Om Milous uppdrag för Region Kronoberg

Milous avtal med Region Kronoberg rör allt ifrån strategisk rådgivning och idéarbete till produktion av till exempelvis kampanjer, film och grafisk form. Avtalet, som börjar gälla i oktober 2023, omfattar kommunikation för Region Kronobergs hela uppdrag inom Hälso- och sjukvård, Länstrafik och Regional utveckling.

Vi tycker om alla våra kunder – men det är alltid speciellt att jobba med större offentliga aktörer varför avtalet med Region Kronoberg känns lite extra kul och bekräftande.

Publicerat 2023-11-21