Alla erbjudanden

Utveckling

Vi hjälper dig med utveckling av webbplatser och appar. Hos oss kan du känna dig trygg i att du alltid får den senaste tekniken med fokus på användbarhet, användarvänlighet, tillgänglighet och interaktivitet. Givetvis snyggt förpackat.

Att utveckla för framtiden

Den tekniska världen utvecklas och förnyas ständigt och det som var standard igår kanske är föråldrat imorgon. När det gäller utveckling av webbplatser och appar kan ni lita på att vi alltid utvecklar med framtiden i fokus. Alltid med stort fokus på användbarhet, användarvänlighet, tillgänglighet och interaktivitet. Givetvis riktigt snyggt förpackat.

Börja med grunden

Alla webb- och applikationsprojekt startar med en riktigt bra planering. Vilket syfte ska den tekniska lösningen fylla? Affärsmål, funktion och nytta är saker som står högt upp på prioriteringslistan inför ett tekniskt projekt. En tydlig design lägger också den visuella grunden för hur lösningen behöver se ut. Vi är experter på att lägga den så viktiga grunden för ett lyckat webb- eller approjekt.

Utveckla med rätt teknik

Med rätt val av tech-stack får du en teknisk lösning som håller för alla de utmaningar lösningen behöver klara av. Med gedigen teknisk expertis får du en mer effektiv utvecklingsprocess. Vi sitter på erfarna fullstack-utvecklare som vet precis vilken teknisk lösning som är bäst för just dig.

Testa och optimera

Det ställs höga krav på webbplatser och appar idag. De ska vara tillgängliga, användarvänliga, responsiva och mer. Att testa tekniken är ett måste för att säkerställa funktion och kompabilitet. Hos oss får du en teknisk lösning som möter dagens krav.

Underhåll och innehåll

En webb eller app är inget engångsjobb. Det krävs underhåll för att se till att allting alltid fungerar optimalt rent tekniskt. Dessutom behöver innehållet vara korrekt och uppdaterat. Vi hjälper dig både med det tekniska och innehållet.

Se våra case

Kontakta oss för frågor eller offert

På Milou sätter vi din affär i första rummet för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för din verksamhet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi jobbar med utveckling eller vill ha en offert.

hello@milou.se